Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Reumatologji

Reumatologjia pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe terapeutike për një gamë të gjerë të sëmundjeve reumatizmale dhe autoimune si:

  • Artriti Reumatoid
  • Lupus Eritematoz i Diseminuar
  • Sklerodermia
  • Vaskulitet
  • Artritet dhe Artrozat
  • Osteoporoza
  • Sindroma Raynaud
  • Sëmundje të Indit Lidhor
  • Fibromialgjia
  • Etj…

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!