Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Pneumologji

Pneumologjia pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe terapeutike për një gamë të gjerë të sëmundjeve të rrugëve të frymëmarrjes:

  • Sëmundjet Obstruktive Pulmonare
  • Sëmundjet Restriktive Pulmonare
  • Bronkite
  • Pneumonitë
  • Sëmundje Tumorale
  • Hipertensioni Pulmonar
  • Kolla
  • Efuzionet Pleurale
  • Etj…

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!