Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Ndërhyrje Kirurgjikale

Në Family Medical Center ne kryejmë ndërhyrje kirurgjikale të hapura, mikrokirurgji dhe laparoskopi.

Ne ofrojmë

  Kirurgji të Përgjithshme, ORL, Ortopedi, Gjinekologji, Kirurgji Onkologjike, Kirurgji Plastike.

1 Comments

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!