Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Laborator

Në Family Medical Center kryhen të gjitha analizat e gjakut, urinës dhe lëngjeve të tjera biologjike. Laboratori i Analizave i spitalit Family Medical Center 

është e organizuar si më poshtë:

 1. Kimia Klinike
 2. Hematologjia
 3. Elektroforeza
 4. Hemostaza
 5. Markers Tumorale
 6. Hormone
 7. Imunologjia
 8. Mikrobiologjia
 9. Bakteriologjia
 10. Sierologjia
 11. Analiza Urine
 12. Histopatologjia (Pap Test, Biopsi, Citologji, Imunohistokimia)

Ofrojmë:

 1. Siguri në administrimin e të dhënave të pacientit
 2. Instrumentalizimi i Laboratorit lejon marjen e rezultatit në mënyrë të shpejtë dhe plotësisht të besueshme.
 3. Protokollet më të avancuara në fushën e mjekësisë laboratorike.
 4. Metodat më të fundit në diagnostikën e specializuar . 
 5. Ofrimi i një game të gjërë analizash si dhe një nivel i lartë specializimi dhe trajnimi i  personelit.
 6. Paketa Check-Up me cmimet më konkuruese në treg. 
 7. Paketa dedikuar kryesisht Parandalimit , për meshkuj dhe femra sipas grupmoshave për të bërë të mundur vlerësimin e një patologjie, për të parandaluar ndonjë patologji por edhe për t’i mbajtur ato nën kontroll të vazhdueshëm. 

  Sigurojmë një qasje multidisiplinore për një diagnostikim të saktë, cilësor dhe të shpejtë. 

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!