Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Endokrinologji

Endokrinologjia pranë Family Medical Center diagnostikon dhe trajton pacientë me:

  • Diabet Mellitus
  • Sëmundje të Tiroides dhe Paratiroides
  • Sëmundje të Gjendrës Mbiveshkore
  • Dislipidemi dhe Sindromin Metabolik
  • Hipertension me origjinë hormonale
  • Obezitet
  • Çrregullime të Hormonit të Rritjes
  • Sëmundje të Hipofizës
  • Çrregullime të hormoneve seksuale

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!