Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Oftalmologji

Oftalmologjia pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe terapeutike për një gamë të gjerë të sëmundjeve të syrit në shërbim të fëmijëve

dhe të rriturve, si:
  • Defektet Refraktive të Syrit
  • Katarakta
  • Keratokonus
  • Shkolitja e retinës
  • Retinopatia Diabetike
  • Retinopatia Arteriosklerotike
  • Retinopatia Hipertensive
  • Pterygium
  • Konjuktivite
  • etj

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!