Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Reanimacion

Reanimacioni në Family Medical Center ofron kujdes të specializuar për pacientët që kanë nevojë për kujdes intensiv, monitorim të vazhdueshëm

dhe për pacientët që kanë kryer kirurgji madhore dhe komplekse. Ekipi ynë multidisiplinar ofron shërbim mjekësor dhe suport përmes aparaturave të sofistikuara për pacientët në gjendje të rëndë shëndetësore me insuficienca multi-organore të shkaktuara nga sëmundje të ndryshme.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!