Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Psikiatri

Psikiatria pranë Family Medical Center ofron konsulencë dhe terapi për një gamë të gjerë të sëmundjeve psikiatrike.

Ne i japim fokus të veçantë rehabilitimit të pacientëve me diagnoza psikiatrike dhe riaftësimit të tyre për të pasur një cilësi më të mirë jete dhe për t’u riintegruar në jetën sociale dhe profesionale.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!