Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Endoskopi

Punojmë fort për të bërë mirë cdo ditë në jetën e cdokujt. Ruajtja e vlerave profesionale.

Trajtojmë pacientët tanë me respekt, empati dhe integritet të plotë. Trajnim dhe zhvillim profesional i vazhdueshëm i stafit. Zgjerim i vazhdueshëm i shërbimeve dhe departamenteve sipas kërkesave dhe objektivave. Përmiresim i vazhdueshëm i cilesisë dhe shërbimit të ofruar. Korrektesi ne sherbim dhe menaxhim efektiv i kostove per cdo sherbim te ofruar. Rritemi dhe zhvillohemi duke u bazuar ne standartet nderkombetare dhe ligjin vendor.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!