Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Alergologji

Family Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe terapeutike për astmën bronkiale, konjuktivitin alergjik, rhinosinusitin, urtikarien, alergjitë

medikamentoze, alergjitë ushqimore, dermatitin atopik, anafilaksinë, vaskulitin alergjik.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!