Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Hematologji

Hematologjia pranë Family Medical Center ofron diagnostikim dhe trajtim të sëmundjeve të gjakut, palcës së kockave

dhe organet e tjera të sistemit hematopoetik:

  • Anemi të Lindura dhe të Fituara
  • Defektet e lindura të Hemoglobinës
  • Sëmundjet tumorale (Policitemia Vera, Leukemi, Limfoma, Mieloma Multiple)
  • Çrregullimet e Koagulimit
  • Çrregullime të Trombociteve

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!