Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Biopsia është marrja e materialeve nga indet e trupit për t’i ekzaminuar në mënyrë të imtësishme në laborator anatomopatologjik.

Në Family Medical Center ofrohet procedura e marrjes së materialit përmes ago-punksionit apo metodave kirurgjikale, ekzaminimi makro dhe mikroskopik nga Mjekë Anatomo-Patologë dhe ngjyrimet imunohistokimike.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!