Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Shërbimet Tona

Laborator

Në Family Medical Center kryhen të gjitha analizat e gjakut, ...

Imazheri

Imazheria pranë spitalit IFMC ofron shërbime diagnostikuese përmes grafive, skanerit, ...

Vizita me Specialistë

Vizitat/konsultat që ofrojnë mjekët tanë specialist janë: - ORL- Alergologji ...

Ndërhyrje Kirurgjikale

Në Family Medical Center ne kryejmë ndërhyrje kirurgjikale të hapura, ...

Endoskopi

Punojmë fort për të bërë mirë cdo ditë në jetën ...

Pricing

A Culture of Caring!

A Culture of Caring!

Shërbime të personalizuara me benefite mjekësore dhe financiare për pacientët tanë besnik.

Stafi Ynë

Trajnim dhe zhvillim profesional i vazhdueshëm i stafit.

 • Fabiola Leskaj

  Administratore

  Stafi ynë do të jetë gjithmonë në dispozicionin tuaj.

 • Elona Bërdufi

  Menaxhere e Përgjithshme

  Stafi ynë do të jetë gjithmonë në dispozicionin tuaj.

 • Marjana Cani

  Asistente Administrate

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Anxhela Kajo

  Koordinatore

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Ermira Qahajaj

  Financiere

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Besjana Malkaj

  Infermiere

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Ina Ferra

  Teknike Radiologe

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Stela Hysenbelli

  Teknike Radiologe

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Jonida Isufaj

  Kryeinfermiere

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Sibel Kana

  Infermiere Salle

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Elisa Hasanaj

  Teknike Laboratori

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Ardian Balla

  Koordinator Salle/Kryeinfermier

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Dr. Marsid Kuqi

  Mjek Imazherist/Echografist

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Ada Myrto

  Gastrohepatologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Katerina

  Mjeke Onkologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Kaludia Mikaj

  Teknike Radiologe

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Antoana Rrucaj

  Koordinim/Recepsion

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Brisilda Berdufi

  Koordinim Recepsion

  Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

 • Dr. Juxhin Profili

  Anestezist – Reanimator

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Amarilda Arapi

  Anesteziste – Reanimatore

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Kloida Zaimi

  Kirurge Obstetër Gjinekologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Entela Basha

  Neurologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Ibrahim Avdia

  Kirurg Onkolog

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Gentian Zikaj

  Kirurg Estetik

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Manushaqe Shurdha

  Doktoreshë Patologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • DR. Dion Riza

  Kirurg Ortoped

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Ferdinand Muja

  Radiolog

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Edmond Gashi

  Kirurg Onkolog

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • DR. Emanuela Kaci

  Kirurg Proktolog

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Drini Bardhi

  Mjek Ortoped

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Irena Korita

  Doktoreshë Laboratori Klink-Biokimik

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Eda Peposhi

  Doktoreshë Kardiologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Valmira Skendi

  Mjeke Psikologe Klinike

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Ibrahim Pozhari

  Mjek Patolog

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Edmond Nuellari

  Kirurg Vazolog

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Brikena Danaj

  Mjeke ORL

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Etleva Gjyrashaj

  Okuliste

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Artjola Xhafa

  Pediatre

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Megi Lekbello

  Endokrinologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

 • Dr. Eni Celo

  Endokrinologe

  Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

Paketat Check-up në Family Medical Center

Dëshmitë e Pacientëve

 • Stavri Berdufi
  Diagnosis: cardiology

  Staf i mrekullueshem! Sherbim cilesor. Bej ndjekjen me mjeken kardiologe dhe e ndjej veten ne duar te sigurta.

 • Vjollce Smakaj
  Diagnosis: oncology

  Jam operuar nga kanceri i gjirit ne muajin Shtator. Tashme ndjehem si ne familje dhe e mirepritur nga stafi i specializuar dhe dashamires sa here qe shkoj per rikontrollet rutine.

 • Apllanaa
  Diagnosis: surgery

  Pune te palodhshme per stafin e spitalit e mbi te gjitha respekt te madh per Fabiolen, per te gjitha qe beri per nenen tone nga operimi e deri ne fund. I jemi perjete mirenjohes!

Paketa Family Check

Një familje mund të quhet një në cdo sens të fjalës, por pjestarë të ndryshëm të familjes mund të kenë kërkesa të ndryshme mjekësore. Identifikojmë, vlerësojmë dhe sigurojmë konsulta edhe trajtime profesionale për një jetë të lumtur e të shëndetshme.

FËMIJA

 • - Gjak komplet
 • - Eritrosediment
 • - Urinë komplet
 • - Ferritinemi
 • - Glicemi
 • - ALT/AST - Bilirubinë totale
 • - Azotemi - Kreatinemi
 • - ASLO
 • - Fece Parazit
 • - Konsultë Patologu
 • 6000 Lekë

MAMI

 • - Gjak Komplet, Eritrosediment
 • - ALT/AST, Bilirubinë totale
 • - Azotemi-Kreatinemi
 • - Glicemi esëll
 • - Total Cholesterol
 • - Trygliceride, HDL, LDL
 • - Sideremi, Strisho vaginale
 • - Urinë komplet
 • - EKG, Echo abdominal/gjiri
 • - Konsultë patologu
 • 6000 Lekë

BABI

 • - Gjak Komplet, Eritrosediment
 • - ALT/AST, Bilirubinë totale
 • - Azotemi - Kreatinemi
 • - Glicemi esëll
 • - Total Cholesterol
 • - Trygliceride, HDL, LDL
 • - VLDL, PSA
 • - Urinë komplet
 • - EKG, Echo abdominal
 • - Konsultë patologu
 • 6000 Lekë
logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!