Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Në Family Medical Center ne ofrojmë anestezi gjenerale (të përgjithshme), regjionale (pjesshme), sedacion dhe anestezi lokale

për një gamë të gjerë të ndërhyrjeve kirurgjikale dhe procedurave të ndryshme diagnostike dhe terapeutike. Anestezia nënkupton përdorimin e medikamenteve dhe pajisjeve mjekësore për të mundësuar që pacientët t’u nënshtrohen ndërhyrjeve të ndryshme pa ndjerë dhimbje duke qënë të monitoruar gjatë gjithë ndërhyrjes nga ekipi anestezist.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!