Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Besjana Malkaj

Infermiere

Stafi ynë do te jete gjithmone ne dispozicionin tuaj.

Family Hospital është themeluar mbi besimin e plotë të specialisteve tanë duke u fokusuar tek shëndeti i familjes.
Ofrimi i një shërbimi gjithëperfshirës bazuar në korrektësi, cilësi dhe integritet për të krijuar një kulturë mjekësore për të gjithë.
Tags:
Posted in:

Doctors

Trackback from your site.

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!