Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Imazheria pranë spitalit IFMC ofron shërbime diagnostikuese përmes grafive, skanerit, mamografisë dhe ekografive.

Përmes aparaturave moderne ne fitojmë imazhe në kohë shumë të shpejtë, duke luajtur rol të rëndësishëm në diagnostikimin e sëmundjeve të të gjithë indeve dhe organeve.  

1 Comments

  • Ava

    Teuta

    Pershendetje, do te desha te beja mamografi prane spitalit Tuaj. Ju lutem mund te me caktoni diten dhe oren per kryerjen e mamografise. Flm

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!