Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Vende Vakante

  • Kërkohet infermiere me dhe pa eksperiencë 
  • Kërkohet Sanitare
  • Kërkohet koordinatore me pacientin 

Na telefononi në numrat tanë të kontaktit, ose paraqituni pranë klinikës sonë.

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!