Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Shërbimet Mjekësore

  • Home
  • Shërbimet Mjekësore
Laborator

Në Family Medical Center kryhen të gjitha analizat e gjakut, urinës dhe lëngjeve të tjera biologjike. Laboratori i Analizave i spitalit Family Medical Center 

(more…)
Imazheri

Imazheria pranë spitalit IFMC ofron shërbime diagnostikuese përmes grafive, skanerit, mamografisë dhe ekografive.

(more…)
Endoskopi

Punojmë fort për të bërë mirë cdo ditë në jetën e cdokujt. Ruajtja e vlerave profesionale.

(more…)
Turizëm Mjekësor

Family Medical Center ofron ndërmjetësim të plotë për një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore në Turqi duke nisur që nga planifikimi

(more…)
Gastroskopi

Fibrogastroskopia është një procedurë gjatë së cilës një tub i hollë i pajisur me kamera, i quajtur endoskop përdoret për të parë brenda ezofagut,

(more…)
Nefrologji

Nefrologjia pranë Family Medical Center diagnostikon dhe trajton pacientë me sëmundje të veshkave dhe pasojave të dëmtimit të veshkave në organizëm si:

(more…)
logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!