Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

services

Posts Tagged ‘services’

ORL

Oto-Rhino-Laringologjia pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike, konsulta, ekzaminime

Onkologji

Pranë Family Medical Center mund të gjeni një ekip multidisiplinar për depistimin, diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e sëmundjeve tumorale.

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!