Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

feedback

Posts Tagged ‘feedback’

Apllanaa
Diagnosis: surgery

Pune te palodhshme per stafin e spitalit e mbi te gjitha respekt te madh per Fabiolen, per te gjitha qe beri per nenen tone nga operimi e deri ne fund. I jemi perjete mirenjohes!

Vjollce Smakaj
Diagnosis: oncology

Jam operuar nga kanceri i gjirit ne muajin Shtator. Tashme ndjehem si ne familje dhe e mirepritur nga stafi i specializuar dhe dashamires sa here qe shkoj per rikontrollet rutine.

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!