Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Sëmundje Infektive

Pranë Family Medical Center mund të gjeni shërbime diagnostike dhe terapeutike për një gamë të gjerë të sëmundjeve infektive

dhe konsulencë mbi parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve të lidhura me udhëtimet si:

  • Infeksionet me origjinë nga Viruset
  • Infeksionet Bakteriale
  • Infeksionet Mykotike
  • Infeksionet Parazitare
  • Infeksionet Seksualisht të Transmetueshme
  • Gjendjet Septike me Origjinë Të ndryshme
  • Ethet me origjinë të panjohur
  • Etj…

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!