Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Dermatologji – Venereologji

Dermatologjia pranë Family Medical Center ofron diagnostikim dhe trajtim efikas të sëmundjeve të lëkurës, thonjve, flokëve dhe infeksioneve gjenitale si:

  • Psoriasis
  • Acne Vulgaris
  • Dermatitet
  • Herpes
  • Hidradenitis Suppurativa
  • Hyperhidrosis
  • Impetigo
  • Vitiligo
  • Sëmundjet Seksualisht të Transmetueshme
  • Etj…
Tags:
Posted in:

Treatments

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!