Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Paketat

Kryerja e një ekzaminimi gjinekologjik vjetor është një aspekt i rëndësishëm i kujdesit të përgjegjshëm parandalues shëndetësor dhe garantimit të mirëqenies tuaj fizike dhe riprodhuese. Ky ekzaminim shërben për të zbuluar problemet aktuale shëndetësore dhe për të vlerësuar faktorët e rrezikut për problemet e reja që mund të zhvillohen. Zbulimi i hershëm dhe mësimi i mënyrave për të reduktuar rrezikun e kancerit është mbrojtja më e mirë e çdo gruaje. Ekzaminimi vjetor gjinekologjik ndihmon në ofrimin e udhëzimeve dhe testimeve që do të promovojnë mirëqenien dhe zakonet e mira shëndetësore për të gjitha gratë.

PAKETA GJINEKOLOGJIKE
Gjak komplet ,Sediment
Urinë komplet
Strisho vaginale
Eko Gjiri
Pap – Test
Eko Gjinekologjike
Konsultë Specialisti
14500 leke – 9800 leke

——————

Osteoporoza është një gjëndje shëndetësore që dobëson kockat duke I bërë ato më të brishta dhe lehtësisht të thyeshme. Ajo zhvillohet gradualisht ndër vite dhe shpesh diagnostikohet vonë pasi ka ndodhur fraktura. Gratë pas menopauze janë veçanërisht të predispozuara që të preken por edhe sëmundje të ndryshme që prekin të dyja gjinitë mund të shkaktojnë osteoporozën në moshë më të re. Osteoporoza mund të trajtohet me medikamente dhe komplikacionet prej saj mund të parandalohen në sajë të monitorimit të vazhdueshëm të efikasitetit të trajtimit.

PAKETA OSTEOPOROZA:
KALCIUM I JONIZUAR
FOSFATAZA ALKALINE
FOSFOREMI
PARATHORMONI
25-OH VITAMINA D
KONSULTË REUMATOLOGJIKE
CMIMI NGA 10700 NE 6900 LEKE

——————————

Viti i kaluar ka transformuar pothuajse çdo aspekt të botës sonë.  Miqtë, familja, kolegët dhe komunitetet tona kanë ndryshuar jetën e tyre në mënyra kritike pasi të jetuarit përmes një pandemie globale ka sjellë ndryshime dramatike në punët tona, zakonet e të ngrënit, kujdesin ndaj fëmijëve dhe madje edhe ndjenjën tonë kolektive të kohës.

PAKETA MONITORIM  COVID 19:
GJAK KOMPLET,SEDIMENT
PROTEINA C REAKTIVE
D-DIMER
FIBRINOGJEN
INDEKSI PROTOMBINES + INR
FERRITINEMI
ELEKTROLITET (NA + K + Cl )
25 OH VITAMINA D3
SGOT + SGPT
LDH
BILIRUBINEMI TOTALE
GLICEMI ESËLL
UREA
KREATINEMI
GRAFI PULMONI
KONSULTË SPECIALISTI
NGA 164 MIJE LEKE NE 121 mije LEKE

———————-

Paketa Post Covid-19 :
GJAK KOMPLET, SEDIMENT
GLICEMI
PROTEIN C REAKTIVE
D- DIMER
FERRITINEMI
GRAFI PULMONI
KONSULTË SPECIALISTI
10900 LEKE  NE 66000 LEKE


————————–

KONTROLLI I TIROIDES:
TSH
FREE T4
FREE T3
ANTI-TPO
EKO TIROIDE
9250 LEKE – 5900 LEKE

————————–

MONITORIMI I DIABETIT:
GLICEMI ESËLL
HbA1C (hemoglobina e glukozuar)
URINË KOMPLET
2100 leke ne 1500 leke

————————–

KONTROLLI I PLOTË PËR PACIENTËT ME DIABET:
GLICEMI ESËLL
HbA1C (hemoglobina e glukozuar)
EKG
Për të vlerësuar prekjen e veshkës nga diabeti :
URE
KREATINEMI
URINË KOMPLET
KREATININA NË URINË
MIKROALBUMINË NË URINË
EKO ABDOMINALE
Për të vlerësuar prekjen e syrit nga diabeti:
FUNDUS OCULI + VIZITË OKULISTIKE
KONSULTË SPECIALISTI
14000 LEKE NE 8800 LEKE

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!