Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Nefrologji

Nefrologjia pranë Family Medical Center diagnostikon dhe trajton pacientë me sëmundje të veshkave dhe pasojave të dëmtimit të veshkave në organizëm si:

  • Glomerulonefrite
  • Infeksione Urinare
  • Hipertensioni Arterial
  • Sëmundje reno-vaskulare
  • Gurët në veshka
  • Sëmundjet tumorale

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!