Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Oto-Rhino-Laringologjia pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike, konsulta, ekzaminime

dhe ndërhyrje kirurgjikale për një gamë të gjerë të sëmundjeve të veshit, hundës dhe laringut si:

 • Humbja e dëgjimit
 • Kolesteatoma
 • Infeksione
 • Sëmundja Meniere
 • Tinnitus
 • Sëmundjet tumorale
 • Disfonia
 • Tonsilite
 • Vështirësitë në gëlltitje
 • Sinuzite
 • Rhinite
 • Etj..
Tags:
Posted in:

Treatments

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!