Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Irena Korita

Doktoreshë Laboratori Klink-Biokimik

Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

Family Medical Center është themeluar mbi besimin e plotë të specialisteve tanë duke u fokusuar tek shëndeti i familjes.
Ofrimi i një shërbimi gjithëperfshirës bazuar në korrektësi, cilësi dhe integritet për të krijuar një kulturë mjekësore për të gjithë.
Tags:
Posted in:

Doctors

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!