Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Vjollce Smakaj

Diagnosis: oncology

Jam operuar nga kanceri i gjirit ne muajin Shtator. Tashme ndjehem si ne familje dhe e mirepritur nga stafi i specializuar dhe dashamires sa here qe shkoj per rikontrollet rutine.

Tags:
Posted in:

Feedback

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!