Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Turizëm Mjekësor

Family Medical Center ofron ndërmjetësim të plotë për një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore në Turqi duke nisur që nga planifikimi

i konsultave dhe transporti me staf të kualifikuar deri te hospitalizimi dhe ndjekja e vazhdueshme në spitalet turke.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!