Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620
Punojme fort per te bere mire cdo dite ne jeten e cdo kujt.
Ruajtja e vlerave profesionale.

Trajtojmë pacientët tanë me respekt, empati dhe integritet të plotë.  Trajnim dhe zhvillim profesional i vazhdueshem i stafit.
Zgjerim i vazhdueshem i sherbimeve dhe departamenteve sipas kerkesave dhe objektivave.
Permiresim i vazhdueshem i cilesise dhe sherbimit te ofruar.
Korrektesi ne sherbim dhe menaxhim efektiv i kostove per cdo sherbim te ofruar.
Rritemi dhe zhvillohemi duke u bazuar ne standartet nderkombetare dhe ligjin vendor.
Tags:
Posted in:

Treatments

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!