Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Dr. Kloida Zaimi

Kirurge Obstetër Gjinekologe

Stafi ynë përbëhet nga mjekë profesionistë.

Family Medical Center është themeluar mbi besimin e plotë të specialisteve tanë duke u fokusuar tek shëndeti i familjes.
Ofrimi i një shërbimi gjithëperfshirës bazuar në korrektësi, cilësi dhe integritet për të krijuar një kulturë mjekësore për të gjithë.

1 Comments

 • Ava

  Afërdita Lirëza

  Përshëndetje Kloida
  Jam Afërdita Lirëza.
  Desha të takohem pak më ju,, kam një problem me shëndetin.
  Nr im 0684072884
  Të lutem më dërgo një nr tuaj.
  Të fala
  Faleminderit

Comments are closed

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!