Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Kardiologji

Kardiologjia pranë Family Medical Center diagnostikon dhe trajton pacientë me:

  • Angina (Dhimbje kraharori si pasojë e ngushtimit të enëve të gjakut që ushqejnë zemrën)
  • Infarkt të Miokardit (Ataku Kardiak)
  • Aritmi (Çrregullimet e ritmit të zemrës)
  • Valvulopati (Sëmundje të Valvulave të Zemrës)
  • Kardiomiopati (Sëmundje të muskulit të zemrës)
  • Defekte të Lindura të Zemrës
  • Edema (Enjtje si pasojë e mbajtjes së lëngjeve me tepri në trup)
  • Aterosklerozë (Depozitim i yndyrnave në enët e gjakut)
  • Hipertension Arterial (Rritja e vlerave të tensionit)

Ne i japim fokus të veçantë parandalimit të sëmundjeve të zemrës,

diagnostikimit të hershëm, trajtimit të suksesshëm dhe rehabilitimit

të pacientëve që kanë kaluar stade të rënda të sëmundjes.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!