Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Ortopedia pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike, konsulta, ekzaminime dhe ndërhyrje kirurgjikale të hapura dhe mini-invazive

për një gamë të gjerë të sëmundjeve të aparatit muskuloskeletik si:

  • Anomalitë e lindura
  • Dëmtimet Traumatike
  • Dëmtimet e Ligamenteve
  • Dëmtimet e Meniskut
  • Dëmtimet e Tendineve
  • Artrozat dhe Artritet
  • Osteomieliti
  • Bursitet
  • Sëmundjet Tumorale

Etj.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!