Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Gastrohepatologji

Gastrohepatologjia pranë Family Medical Center diagnostikon dhe trajton pacientë me:

  • Sëmundje të Ezofagut
  • Sëmundje të Stomakut
  • Sëmundje të Zorrës së Hollë
  • Sëmundje të Zorrës së Trashë
  • Sëmundje të Mëlçisë
  • Sëmundje të Fshikëzës së Tëmthit dhe Rrugëve Biliare

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!