Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Pediatria pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike, vizita mbi kujdesin primar, edukim shëndetësor mbi rritjen, zhvillimin, ushqyerjen

dhe imunizimin si dhe ekzaminime specialistike, trajtim dhe ndërhyrje kirurgjikale për një gamë të gjerë të sëmundjeve pediatrike.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!