Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Obstetrikë – Gjinekologji

Gjinekologjia pranë Family Medical Center ofron konsulencë mbi shëndetin seksual, metodat kontraceptive, planifikimin familjar

si dhe diagnostikon e trajton gratë me sëmundje të mitrës, vezoreve, gjinjve dhe organeve të jashtme genitale:

 • Fibromiomat
 • Sëmundjet Tumorale të traktit riprodhues
 • Sëmundjet Infektive / Sëmundjet seksualisht të transmetueshme
 • Kistet e vezoreve
 • Defektet e lindura të traktit riprodhues
 • Dhimbjet Pelvike
 • Subfertiliteti dhe Infertiliteti
 • Endometrioza
 • Dismenorrhea
 • Çrregullimet menstruale
 • Problemet e lidhura me shtatzaninë
Tags:

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!