Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Pranë Family Medical Center mund të gjeni një ekip multidisiplinar për depistimin, diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e sëmundjeve tumorale.

Ne ofrojmë shërbime diagnostike, kirurgji dhe kemioterapi sipas nevojës për:

  • Sëmundjet Tumorale të Gjirit
  • Sëmundjet Tumorale të Lëkurës
  • Sëmundjet Tumorale të Sferës ORL
  • Sëmundjet Tumorale të Traktit Tretës
  • Sëmundjet Tumorale Gjinekologjike
  • Sëmundjet Tumorale Endokrinologjike
  • Sëmundjet Tumorale të Aparatit MuskuloSkeletik
  • Sëmundjet Tumorale të Gjakut
  • Sëmundjet Tumorale BronkoPulmonare
Tags:
Posted in:

Treatments

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!