Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Ekzaminime Laboratorike dhe Imazherike

Diagnostikim i shpejtë dhe cilësor me fjalën e fundit të aparaturave laboratorike.

Posted in:

Accordion

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!