Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Neurologji

Neurologjia pranë Family Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe terapeutike për një gamë të gjerë të sëmundjeve neurologjike si:

 • Dhimbja e kokës dhe vlerësimi i shkaqeve të saj
 • Epilepsia
 • Sëmundjet Vaskulare Cerebrale (Ishemia dhe Hemorragjia Cerebrale)
 • Sëmundjet e vazave karotide
 • Demencat
 • Sëmundja dhe Sindromi Parkinson
 • Ataksitë
 • Skleroza Multiple
 • Skleroza Amiotrofike Laterale
 • Sëmundjet Neuromuskulare
 • Sëmundjet e palcës kurrizore dhe nervave periferikë
 • Etj..

Ne i japim fokus të veçantë parandalimit të sëmundjeve cerebrovaskulare, diagnostikimit të hershëm, trajtimit të suksesshëm dhe rehabilitimit të pacientëve që kanë kaluar stade të rënda të sëmundjes.

Tags:

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!