Rruga "Kongresi i Manastirit"   Hapur çdo ditë 24/7  Na telefononi: 0696060620

Stavri Berdufi

Diagnosis: cardiology

Staf i mrekullueshem! Sherbim cilesor. Bej ndjekjen me mjeken kardiologe dhe e ndjej veten ne duar te sigurta.

Tags:
Posted in:

Feedback

Shikoni gjithashtu edhe

logo
Ke Pyetje? Më shkruaj!